úterý 17. července 2012

Je po dešti

jsem si dneska mohla zpívat hned několikrát. Ne že by mi to nějak vadilo. Ani ty nízké hodnoty na teploměru po ránu. Člověk se musí umět radovat i z maličkostí. Ještě že alespoň toto se mi docela daří. ♥





Úterý ve znamení generálního (nebo předvánočního) úklidu v kuchyni - od vrchní poličky až po sedák na židli. Té vrstvy prachu, co na mně včera nečekaně bafla, jsem se úplně lekla. Přes umyté okno dokonce dohlédnu na vzdálený horizont. Momentálně tam pomrkává červené světýlko. Asi ufoni...



V mezičase trocha háčkování v blízkosti hrnku s kávou... 



... a hromada čtení. I přes to, že mám ještě jednu knihu rozečtenou, sáhla jsem po této. Ze začátku mě sice otrávili upíři (co s nimi všichni mají??? ) a sem tam jakás takás podobnost s HP. Ale pak mě příběh docela chytil a já četla i přes pálení v unavených očích. Dostala jsem se až na konec a už se těším na pokračování. Nejvíc se mi líbila postava Atera, ten chlap je cholerik sympaťák. Asi tuším, jakou hraje roli... Doufám, že se má domněnka potvrdí.



Zítra vás vysvobodím, i kdybych se k vám měla prodírat bahnem až po prsa = nevýhoda zahrady v kopci, po několikadenním dešti je to fakt maso.




Příjemný večer a pro náruživé sovy malý večerníček.
Odtahování tatínka ze scény v 3. minutě a 40. sekundě... jednička.
Dobrou... 



6 komentářů:

  1. Pohladilo...milo bylo!
    Kují pěkně :o)
    Krásné dny všemu, co u vás žije ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jituš, moc Tě zdravím! přišla jsem si opsat recept na koláčky!! Budu je zkoušet!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ein Tässchen Tee tut immer gut, gell ;-). Dein Häkelbild gefällt mir sehr, es macht Lust, gleich zu Wolle und Nadel zu greifen!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tee (Kaffee) und Häkelei geht immer gut zusammen. Es gibt nichts Besseres. :)

      Vymazat
  4. Jituš, také mám ráda chvilky po dešti, jak to venku krásně voní. Nemám ráda ta parna, ale sluníčko by už bodlo, co říkáš?
    Také mám teď rozečtené dvě knihy (měla jsem tři, ale jednu už mám přečtenou)! :-D
    Také jsem strašně moc čajová a pak hned v závěsu miluji bílou kávu. :-)
    Koukám, jaké kytičky háčkuješ nyní, perfektní barevné propojení! Miluji tvé tvoření, barevné vlny a cit pro fotky! :-) Však se kochám i obrázky, které máš po mé levé ruce. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se na návrat léta moc těším. Přeci jen patnáct stupňů a déšť se v červenci moc nehodí. A posezení na balkonu mi moc chybí.
      Kytičky plánuji na schodiště, ale nějak nejsem schopná je dokončit.
      Trošku jsem to tu obměnila... :)

      Vymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *