čtvrtek 12. července 2012

White and violet

naše minipředsíňka
schodiště, troje dveře, malý prostor



TROCHU NUDA, CO?





TEĎ JE TO MNOHEM LEPŠÍ!
 ♥♥♥



Polička byla impulzem k celé proměně. Už dlouho jsem nějakou chtěla. Vzdychání nad internetovými stránkami a poznámky typu: "No, ta je úžasná!", "Podívej, něco takového!" donutily mého M., aby šel do dílny a poličku mi vyrobil. Mám to šikovného chlapa! ♥ 
Pár fialových věcí jsem doma měla, ale nikam se pořádně nehodily. Tady pasují výborně. Doplnit bílou a je to!



Okolní bílé stěny chtěly také něco nového. Obrázky v rámečcích z Ikei a kachličky s ubrouskovou technikou, které jsem měla v kuchyni.



I na zemi bylo předtím docela prázdno. Konévka dostane bílé sušené květiny. Levandule to letos kvůli maličké úrodě nebude, snad příští léto.






6 komentářů:

  1. Super!! Das schaut so schön aus jetzt. All die wunderbaren Dinge. Du hast wirklich ein Händchen für's Dekorieren :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, proměna se ti povedla. Je to teď veselejší. Krásný den ... Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Jitu, no to je úplně jiná předsíňka! Nefotila jsi náhodou u sousedů? :-DDD Je to krásné! V takové předsíňce musí být strašně příjemně. :-) Máš to do puntíku vymazlené. :-) Krása!!!!! A ano, máš velice šikovného muže! Však to ani jinak býti nemůže, ty jsi nesmírně šikovná, tak i manžel musí být zručný. :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Jitko, proměna se Ti moc povedla.
    Hezké odpoledne
    Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Tolik ohlasů na mou maličkou proměnu jsem ani nečekala. Moc děkuji. Šári máš pravdu, teď sem chodím strašně ráda. Zútulňování domečku se zkrátka vyplatí. Mám ho radši čím dál víc ♥ a tak to má být.

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *