sobota 18. srpna 2012

Bylinkování podruhé

... na zpestření pitného režimu
vlevo mátový sirup
vpravo šalvějový

Je výborný - ochutnávala jsem hned několikrát během vaření.




6 komentářů:

  1. Hmmm, mátový a šalvějový sirup. No páni, co já tu u tebe ještě neobjevím. :-)
    Jinak Ahoooj Jituuuu!!! :-)

    Mě se na něm líbí, jak je světlounký průzračný. :-) A je hodně hustý nebo spíše takový tekutý? A který z nich je výraznější chuti? Já bych si typovala ten šalvějový. :-)

    Měj se krásně Jitu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je spíše tekutý, páč je tam málo té kyseliny citronové, která zahušťuje. Měla jsem jen jednu, tak musela vystačit na obojí. Ten mátový je výraznější, se šalvějí jsem spíše šetřila, bála jsem se, aby nebyla moc silná, ale příště jí dám víc.
      Krásný večer,
      J.=)

      Vymazat
  2. Mátu já bohužel nemůžu ani cítit, té jsem nepřicšla na chuť ani na vůni :-D, ale ten šalvějový sirup bych hned ochutnala, zajímalo by mne, jak to chutná, myslím, že to bude určitě moc dobré! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tolle Idee! Das schmeckt bestimmt herrlich erfrischend in einem Glas eiskaltem (Mineral-)Wasser :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Du hast Recht, Naty, im Mineralwasser schmeckt es total gut. Auch mit Minze-Bläter geht das und man musst kein Sirup kochen.

      Vymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *