čtvrtek 13. září 2012

Hmmm...

Dneska to za oknem vypadá opravdu podzimně. Ale doufám, že ještě bude čas užít si pořádně babí léto. Snad se vlaštovky nenechaly odradit uplakaným počasím a nezvedly krovky směr Afrika. Moc ráda bych ještě slyšela jejich štěbetání, které je pro mně rajskou hudbou. 
Minulé slunečné dny jsme si užívali venku, louky a pole jsou teď sice smutnější, ale ve vzduchu je cítit úžasná sladká vůně. Podzim je za dveřmi. Bude barevno!
◦◦♥◦◦





Letošní sklizeň dýní je opravdu famózní. Tohle je jen malinká část. Zkoušíme čalamádu, dýně moc nemusím, ale v této sestavě je to docela dobré.



V lese je parádně. Hříbky nenacházíme, a tak můžem koukat nahoru k obloze a užívat si ševelení stromů. Mám ráda, jak mě stromy zdraví.



Objevila jsem náramné místo. Koberce mateřídoušky a jitrocele... Voňavo... Barevno... Skvěle se tu medituje... 
Má Čarolouka. 
◦◦♥◦◦



I když jsem s volným časem docela na štíru, využívám sem tam nějakou tu chvilku na háčkování. 
Můj relax. 
Prsty šermují a do nitek se ukládají mé myšlenky a sny. Hotový výtvor může vyprávět neuvěřitelné příběhy. 

Barevné čtverečky měly dát původně základ polštářkovému podkladu, ale tady se mi líbí mnohem víc. Se zapálenou svíčkou... 
Že bych se přeci jen zmohla někdy na deku? 



Připravena na podzim!
Danke, Naty!
☼☼☼
So große Überraschung im Umschlag!
Ich habe blaue Jacke, wie hast Du das gewusst?
;o)





5 komentářů:

  1. Miluji podzim a tenhle článek je přímo pro mne.Moc ráda si čtu Vaše příspěvky,pište prosím dál:)Krásný barevný podzim:)Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám ráda podzim, ale ten telpý, slunečný. Tvoje úroda dýní je opravdu úžasná, jedna by se mi na dekoraci hodila, ale papat je taky nemusím :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoooj Jituuuuu!!!!!
    To je taková nádhera! Člověk ani nemusí vyjít ven, stačí si kliknout na tvé stránky a jako kdybych v tom lese byla! Ta druhá fotka stromů je famózní!!!!! Čarolouka je úžasná. :-) Tam se musí náramně relaxovat. :-) Jitu, také mám ráda, když mě stromy zdraví, to potom zavřu oči a poslouchám. :-) A k tomu zhluboka dýchám a tu chvilku si náramně užívám. :-)

    Pane jo, to je dýní! To bude podzimních ozdob! Schválně, jestlipak do některé vyřežeš tvého oblíbeného opeřence? Víš jak by to bylo pěkné se zapálenou svíčkou? :-)

    No jo, čtverečky jsou prostě nádherné! A ten svícen, už tenkrát se mi strašně moc líbil, jsem moc ráda, že u tebe zůstal, umíš ho parádně nastavit fotoaparátu. :-)

    Jitu a ty rukavice bez prstíků jsou překrásné a z takové dálky doputovaly, že jo? :-) Také jsem si jedny před časem udělala, prvně jako jen návleky na ruce, ale ty otevřené prstíky jsem tam prostě musela dodělat a skvělá to věc, i když jsem tyto rukavice zavrhovala, myslela jsem si, že v nich teplo nemůže být, tak se jim teď omlouvám, neb hřejí jak divý, v obchodě se nemusí sundávat a fotit se s nimi dá také perfektně. :-)

    Jitu, měj se náááádherně, u nás se už začínají zbarvovat listy do podzimního a začíná to být nádhera. :-)

    Ahooooooj Jituuuuuu!!!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Oh das ist ja komisch, ich war mir so sicher, daß ich schon einen Kommentar geschrieben hatte! Na, so kann man sich irren ;-). Es ist jedenfalls toll, daß ich Dir eine Freude machen konnte! Und daß die Farbe paßt, ist auch wunderbar, juchhu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, ich wollte noch sagen, daß ich den Nußkranz und das Deckchen, auf dem er liegt, wunderschön finde!!

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *