úterý 18. září 2012

Jsou tací

... co před podzimem zavírají oči


Ale já si myslím, že letos bude podzim naprosto dokonalý. 
Neboť jaký si ho udělám, takový bude!
◦◦♥◦◦
Takže nefňukat a užívat si...
Jaro zase bude...




Dnes bylo tak fantastické počasí, že jsem dala přednost před uklízením vevnitř uklízení venku. Kdo by odolal, že?! 

Nejdříve se mi moc zalíbil křižák levitující nad muškátem. V neděli jsem umývala okna a vyšoupla ho z jednoho - nelenilo se mu a postavil si pavučinu hned na vedlejším okně. 



Na zahradě už se vyměřují přesné hranice, kde se bude rýt. Obluda samozřejmě nesměla chybět na zdokumentovaném snímku. 



I zahradní skřítkové už se chystají na nadcházející období a shromažďují dobroty. Tenhle si skočil do vzdáleného lesa a donesl si jeden žalud. Hmmm, ještě se teda nachodí, než bude mít dostatečné zásoby... :o)



jte se barevně.





3 komentáře:

  1. Dneska bylo opravdu nádherně...Zůstala jsem na zahradě až do 7 večer, až mi dohořel ohýnek v krbu.. Nechtělo se mi do města..

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jitu!
    Tak přesně takto tady na posteli chrupe můj Kenny. :-D Jemu je úplně jedno, jestli je jaro, léto, podzim nebo zima. Hlavní pro něho je si najít vyhovující místečko, kde ho nikdo nebude rušit ve spánku. :-) Naopak, myslím si, že se těší na zimu, začne zase topení krásně hřát a tam vydrží spát hodiny. :-)

    Pavouček je opravdu parádní. Takovéto křižáky jsme sbíraly, jako děti na chatě, do sklenic. No spíš já, Chtěl je starší bratr, ale bál se jich a mladší na to moc nebyl. Takže i když mě nespočetněkrát štípli, tak jsem je vesele chytala do ruky a pak je vkládala do sklenic. Ale po chvilce jsem je zase vypouštěla na svobodu. :-)

    Ten skřítek je úžasný, strašně se mi líbí, jak má tu čepičku přes oči. :-) A máš pravdu, ještě se nachodí, než si udělá dostatečnou zásobu na zimu. :-)

    Jééé a foto berušky, no to je krásná fotka. :-)
    Přesně tak Jitu, jaký si ten podzim uděláš, takový ho budeš mít. ;-)
    Já se třeba dnes strašně moc těším, jak si uvařím čaj nebo bílou kávu, zapálím si v lucerničce svíčku a budu si to šero užívat. :-)

    Měj se nááááádherně Jitu! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. So schöne Fotos! Herrliche Mieze, und der Zwerg ist ja süß!!

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *