neděle 18. listopadu 2012

♥ K zachumlání ♥

Šátek hotov!
☼☼☼



Spíše je to takový pléd. Na letní večery na balkoně přímo ideální. Na nošení kolem krku je totiž docela těžký. Vzala jsem si malý háček, takže je šátek hutný. Taktéž spotřeba klubíček byla tím pádem větší, než bylo původně v plánu. Oranžová došla zrovna v nejnevhodnější okamžik, a tak jsem nastavila hnědou. Podle mně je to šátku prospěchu, dostal parádní šmrnc.
Příště už budu chytřejší, ale i tak jsem spokojená.


Pohodový zbytek neděle


8 komentářů:

  1. Ahoj Jituš!
    Tak ten je parádní a velikánský...vidím,že zabere skoro celé opěradlo sedačky.
    A bude krásně teplounký!Tak ať tě pěkně hřeje,kamkoliv s ním půjdeš!
    Přeju krásnou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono to na celou sedačku není. Tohle je dvojsedačka. Šátek má zhruba 125 cm (nejdelší strana). Ale velký je, to zas jo. :o)

      Vymazat
  2. To bylo večerů, co? :o) Ale je krásný...Jak říkáš, k posezení u zapadajícího slunce..

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jituš!
    Koukám jako jojo!!! :-) Pléd se ti povedl senzačně, ten ale musel dát práci. :-) A líbí se mi ty dvě barvy spolu - nakonec je to výhra, že ti oranžová došla. :-) Neb přesně jak píšeš, pléd hnědá ozvláštnila - je takový hřejivější. :-) A výrazný. :-) Jsi velikááánskááá šikulka, já bych na něj asi neměla nervy. ;-) A určitě tě zahřeje i teď, když venku fouká - pěkně si ho přehodíš přes sebe, zachumláš se do něj a dáš si lahodný čaj či čokoládku, nebo kafíčko. ;-)

    Krásný zbytek neděle Jituš. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jituško, ten je naprosto parádní! A rozhodně lepší dvoubarevný, než kdyby ti oranžová nedošla:-). Je nádherný a určitě krásně zahřeje!

    OdpovědětVymazat
  5. Oh das Tuch ist fertig!! Super, Jitu, das schaut wunderschön aus! Und das Braune dazu gefällt mir sehr, paßt wunderbar. Prima gemacht ♥

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *