pátek 11. ledna 2013

Nejlepší

...část celého týdne - pátek večer






Ráno byl neskutečně a téměř nedostižně daleko. Ale je tu! Plánů je moc, ale zase tolik času není. A navíc se ani nechci honit, ale maličko si i užívat...


Krom toho mě honí mlsná a na snídani se určitě hodí delikatesní koláčková mňamka. V týdnu se mi ve městě podařilo objevit maličký krámek, kde prodávají mléčné výrobky z Beskyd a Orlických hor. Koupila jsem tam farmářské mléko - je to něco mezi polotučným a plnotučným mlékem, dokonce i se smetanou, je o něco levnější než obyčejné čerstvé mléko ze supermarketu a ta chuť! No a k rannímu koláči bude určitě šmakovat i mému miláčkovi. 

recept 2 v 1



...aneb kouzla a čáry v kuchyni. V jednom receptu bylo moc vajec (pipušky už tak dobře nenesou jako v létě, takže s vajíčky š-e-t-ř-í-m-e), při druhém receptu se mi zas nechtělo hrát si s posypkou. Výsledek... 
...zjistíme ráno.



Taaaak.
A já jdu do sprchy a pak zasednu jako jediný večer v týdnu k telce, na dvojce bude zas nějaký fajn dokument.



nádherný víkend se spousty parádních okamžiků


6 komentářů:

  1. Ahoj Jituško..
    Přeji Ti krásný víkend a ne jen ten:-)
    Bi

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, užij si hezký víkend!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jituš,
    zrovna si tak brouzdám po blogách a po stránkách, v uších MP3 s filmovými melodiemi - zrovna mi tu hraje Batman 3 a je to nádhera a do toho tu koukám na tvoje fotky - nikým nerušená, jen já, melodie a tvé fotky a povím ti, že je to krása! Zkus si někdy dát do uší sluchátka, zapni hudbu tak, aby tě okolí nerušilo a prohlížej si své fotky, sama budeš koukat, jak jsi v tom moc dobrá! Nádherně fotíš a dokážeš každičkou věc svým focením povznést o několik úrovní výše. :-)
    Já tu úplně taji a mám na rukou husí kůži, jak se melodie a fotky propojují, nikdy bych to neřekla! Ani neslyším ťukat svou klávesnici. :-)

    Přeji ti krásný víkend, miluji tvoje popsané kolíčky na koření - zejména "BOBEK" :-)
    A jak se podařil koláč? Určitě fantasticky. :-)

    Ahoooooj!!!!!! Ze zasněžené Vysočiny!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně se červenám nad tou chválou. Děkuju. Hudba umí věci, to máš pravdu. Se sluchátkama v uších si užívám vždycky, nejčastěji ráno při cestě autobusem do práce.
      Koláč je výborný, takže to dobře dopadlo. :o)

      Vymazat
  4. Jiti, i tobě nádherný víkend, užij si ho podle svých představ! Jak dopadly koláčky? Stejně jako Šárku mě pobavil "Bobek" na kolíčcích. mám je na koření taky a bývaly doby, kdy byly v šuplíku taky seřazený podle abecedy...ještě před Fífou kramářem, ten má totiž zrovna pro tenhle šuplík ohromnou slabost a tak teď spíš nacházím sáčky s kořením v obýváku pod stolem, v posteli,...a jsem ráda, když je zvládnu jen tak naházet zpět do šuplíku:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bobek je hned na začátku, aby byl po ruce do brambor, které často vařím. Ale abecedně to poskládané nemám, to možná jen tak vypadá.
      Na koláč jdu zrovna teď, ještě zbylo, je moc dobrý.

      Vymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *