čtvrtek 10. ledna 2013

Připravit, pozor...

Další šifra 
▪ dokonce cizojazyčná ▪
R-O-Z-L-U-Š-T-Ě-N-A

(zatím jen teoreticky, snad praxe dopadne na jedničku)

Takže jedééém!
Na startu nestojím v tomto případě úplně poprvé. Řekněme, že jsem si dopřála oddechový čas. Ale o to větší těšení je na to, co přijde. Snad mi to nadšení dlouho vydrží...



4 komentáře:

  1. Jitu, jsem šíleně zvědavá, jakou šifru jsi zdolala a copak to budeš nyní háčkovat! Těším se na to jako malé dítko na bonbóny. :-)
    To bude učiněná nádhera. :-)
    Dnes jsme byly s mamčou ve městě a tak jsem se jen tak porozhlížela, zda už konečně neseženu tu kávovou Fidorku a představ si, že jí prostě u nás v Jihlavě nemají! Já bych se na to nejraději vyprdla velebnosti. :-D
    U nás chumelííííííí!!!!! Hurááááá!!!! A sníh netaje, neb i mrzne!!!!! Konečně jsem se snad dočkala opravdové zimi, sice nevím, na jak dlouho, ale teď si to rozhodně vychutnávám!!!! :-)
    Měj krásný den Jituš a ahoj. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je teda věc s tou fidorkou. U nás ji taky všude nemají, chodím na ni do jedné maličké sámošky ve městě. Držím palce, snad ji brzy objevíš a ochutnáš.

      Vymazat
  2. Jitu, das Bild schaut soo schön gemütlich aus!! Herrlich ♥. Sind das in dem Glas abgeschnittene Wollfäden? Wofür sammelst Du sie? Einen schönen Abend wünsch ich Dir :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. So mag ich das. Kerzen, Radio, Häkeln und etwas Leckeres zum Essen oder Trinken - Schoko oder Tee... ♥ Darüber hab ich Dir geschrieben. :o)
      Die Fäden sammle ich nur so, einfach für Glücklichkeit aus Bildung und als Beweis, dass ich soooo fleißig bin.
      Dir auch wunderschönen Abend,
      J.
      P.S. Ich melde mich am Wochenende...

      Vymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *