středa 20. března 2013

A je to! ♥

 
Tento článek se měl původně jmenovat B.A.BINEC No. 3, páč včerejší odpoledne bylo ve znamení ženského minisněmu. Vypadalo to na tvoření, šití, háčkování... Ale zvrhlo se to! Tentokrát byla potřeba povídání si silnější. :o) 





Já jsem to nakonec nevydržela a vytáhla šicí stroj. Už jsem se totiž nemohla dočkat, až bude hotový můj béžovorůžovohnědý polštář. 
Vždy jsem radši, když na mně někdo při šití dohlíží, páč jsem hrozný "zbrkloň" (po mamince ♥). Naštěstí jsem se už naučila všechno přeměřovat a kontrolovat třikrát. Radši...



Tentokrát se mé kontrolorky přesunuly do obyváku, prý abych měla klid a probíraly novinky a tak. Pomóc! Nezbývalo než zapnout internet, najít virtuální pomoc Blanky a pustit se do díla. Trvalo to dlouho. Pěkně pomaličku, ať to nemusím předělávat. Ale nakonec se povedlo!


Pokořuju svůj šicí stroj a to se mi líbí. Vždy jsem se ho trošku bála. Ale to už nehrozí. Myslím, že budem kamarádi! ♥



Polštář má ještě k dokonalosti hodně daleko, ještě stále se počítám k začátečnici v háčkování a šití. Ale hrózně se mi líbí a pokaždé, když jdu do obyváku, spočne na něm moje očko.
Dneska navíc svítí slůňo, takže první jarní den jako malovaný.



Und dieses Foto ist für Dich Nataly. Die Seife riecht so schön. Aber zum Benützen ist das doch nur schade...




Přeji Vám krásné jaro se spoustou slunečných dní.


9 komentářů:

  1. Ahoj Jituško..
    Polštář je moc hezký a Tvůj příspěvek mě absolutně nabudil,abych z obalu vytáhla toho svého krasavce a do něčeho se pustila:-)Díky a přeji hodně nápadů na další tvoření..
    Měj se krásně..
    Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, Brigit, že jsem Tě navnadila k šití. Já vždycky nerada něco na stroji šila, ale to už je minulostí. Dnes nebo zítra se pustím do šitých polštářků do ložnice a až se těším na jeho tiché "broukání". Měj se taky hezky. J.=)

      Vymazat
  2. Jitu, je parádní, moc gratuluji k výkonu a smekám dvojnásob - opustila si sněm a pracovala....ty si žena činu!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žena činu, to je dobrý. :o) Díky za milá slova. J.=)

      Vymazat
  3. panečku, ten je teda pěkný!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Jitu, parádní poštář tvé šikovné ruce vytvořily.
    Krásné jarní dny a spoustu hezkých a plodných chvil u šicího stroje ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Věruš, snad to jaro brzy přijde. Už se moc těším na sluníčkové dny a háčkování na balkoně a zahradě. Měj se hezky. J.=)

      Vymazat
  5. Ahoj Jitu!!!
    Polštář je naprosto nádherný!! Ty se už za začátečníka nepovažuj! však kolik jsi toho už uháčkovala a vše naprosto úžasné. :-)

    S tím šicím strojem ti velice moc rozumím. Také mám svůj maličkatý šicí stroj, ale svěřím ti tajemství, raději šiji v ruce, neb se ho FAKT bojím. :-)

    Jitu měj se krásně. U nás je dnes pěkná zima i tma, po celý den musíme svítit. :-(
    Ahooooooooj!!!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Liebe Jitu, Dein Kissen ist ein Traum!! ♥ Tolle Farben, das Muster, und dann sogar noch eine genähte Rückwand! Hut ab :-). Ach und die Seife, da ist sie ja! Schön :-). Stimmt, eigentlich zu schade, aber irgendwann mußt Du sie doch probieren ;-)

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *