neděle 19. května 2013

Nedělně

Po siestovém kapučínu s maxi pěnou jsem se rozhodla pro zahrádku. Pravda, dlouho mi to nevydrželo, jen vyplet mé levandulové políčko a pak...



...jsme s M. vyrazili na prochajdu do záhumení. Tentokrát bez Divoka. Krásně bylo. Teplíčko, slůňo, nikde nikdo. Loukou za domem se divoce proháněl vítr, vypadalo to jako moře s vlnami. Bez Benjika jsme si naplno užili les - povídání se stromy, hledání letního dubu a divokých bylinek, stavění minimohylek...





A završení dne v kanadské hospůdce. ♥







7 komentářů:

  1. Políčko vypadá pěkně:-)... A ta supr maxi louka.... a hospůdka.... a ještě kapučíno s maxi pěnou.... to musel být fakt supr den:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aji, všecko bylo moc fajn. Kapučíno už jsem dlouho neměla a včera chutnalo výborně, takže teďka budu mít zas chvilku kapučínovaté období.
      J.=)

      Vymazat
  2. Jituško ta příroda je dar,co říkáš?děkuji za pohlazení oček..Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš recht, Bi. Já bych ve městě asi umřela. Balkon, zahrada a příroda, to musí být prostě nadosah. J.=)

      Vymazat
  3. Děkuju Blaní za milé mrknutí.
    V lese jsme strávili dvě hodiny, prozkoumávali stezky a stezičky a už se těším, až si to zas brzy zopakujem. Máme tu moooc hezky.
    J.=)

    OdpovědětVymazat
  4. Jitu,
    políčko levandule máš úžasnou. Už se těším na fotky kvetoucí levandule. :-)
    Váše mohylky zbožňuji. :-) Představ si, byli jsme také na výletě a já si hned na tebe vzpomněla a také jsem jednu postavila, jenže Nika - slon jí hned zbořila. :-)

    Jůůů, zakončení jste měli úžasné - pizza mňam mňam. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pár keříků mi zmrzlo, takže si pěstuju novou a další. Levandule není nikdy dost. Sním o bohatých levandulových keřích. Aaaa, to bude vůně. Už jenom když pleju a zavadím o lístky, tak to krásně voní.

      Vymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *