úterý 13. srpna 2013

Za béčkama

Posledních pár dnů je bohatých na spontánní akce v rodinném kruhu. I tato mezi ně patřila. 
Nejdřív na skok (příliš dlouhý podle M. - jojo, mototechna je taky v plánu) do korálkárny. Těch věcí a blbinek, rychleji to fakt nešlo! A navíc - tajemství donutu odhaleno!
Pak na zmrzlinu a za béčkama do lázní. Zmrzlina se nekonala, ale lístkové sušenky byly lepší. I rybám v Bečvě a kachnám (všeho druhu) móc chutnaly. Navíc jsme v obchůdku objevily (my ženy) retro berušky. ♥ Jó, berušky mě poslední dobou provází téměř na každém kroku.

 


Kešku na druhém břehu se nám nepodařilo najít. Beztak ji někdo čmajznul, vždyť tam byl jen jeden uvolněný kámen a pod ním - NIC. 
Přesunuli jsme se až na zadní pláž a hledali - velmi nenápadně - béčka. A přitom stavěli mohylky, závodili "Kdo dál" (až po mokré kraťasy a jiné části prádla...) a prali ponožky v zelené vodě. Bečvíny jsme přece jen našli. Normovaný byl však jenom jeden.

 
 


Úplně nakonec nechybělo pózování s katalpou a kyselková sprcha. Jak malí, fakt! Ještě že tam nikdo nebyl. :o)


6 komentářů:

  1. Jitu, hlavně, že jste si to užili ....
    Hezké letní dny ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu,vidím,že letní dny trávíš krásně a že si to všichni pospolu užíváte.Berušky jsou prima retro a bečvíny krásný nález!
    Moc zdravím!

    OdpovědětVymazat
  3. Díky holky za nakouknutí. ♥
    Věřím, že pro nezasvěcené je tenhle článek docela nuda. ;o) Ale já si to prima odpoledne alespoň pořádně zapamatuju, každičký jeho detail.

    OdpovědětVymazat
  4. Jitu, to muselo být naprosto príma! :-)
    Koukám na ty oblázky a už si na nich představuji, co vše bych na ně malovala! :-) Já žádné oblásky u nás nenašla. :-(

    Bečvíny jsou nádherné! Páni, to jsou kameny! Nechala bych si je vsadit do šperků! Moje nejmilejší barva! :-) Jsou parádní! :-)

    Museli jste se mít překrásně. :-)
    Když jsem byla u kamarádky v Měříně, tak tam u nich v Galanterii také měli tyto berušky, hned jsem je koupila Týnce a Nice! :-) Joj! Jak já tyto berušky jako holčina milovala! Do vlasů jsem pomalu nechtěla jinou sponu! :-)

    Jitu měj se krásně a přeji více takových dnů! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Berušky jsou prima, že? Pamatuju si je taky z dětství. Zrovna nedávno jsme je se sestrou vzpomínaly a teď jsem na ně natrefila. Jop! :o)

      Vymazat
  5. Steine sind etwas Wunderbares, Jitu! Und was für schöne Exemplare Ihr gefunden habt. Was ist das faszinierende Grüne? Und der schöne helle, fast klarsichtige vorne im Bild?

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *