čtvrtek 25. února 2016

Muška jenom zlatá

 

Obludce je konečně lépe. Ráno ho nenacházíme v podobě skrčence, i přes den je ho problém udržet v klidu. Takže snad komplikovanější vyšetření za nemálo peněz zažehnáno. Tentokrát si jeho divočení vyžádalo téměř dvoutýdenní pobyt doma. Jinak spává v průjezdu. Má to tam stylové - starý gauč, křeslo, tam dečka na zemi, tu sbírka pískacích prasátek, výhled na vrata místo televize.

 
 

Obludka v pohodě. M. konečně z cest doma. Sice se hnedle ztratil v peřinách, ale doma. Dnešní odpoledne bylo tím pádem krapítek neobyčejnější než obyčejně. Takže kofíčko, zákuseček, Šedá. A v hlavě spousta plánů, co a jak a kde. No uvidíme...

 

Ještě na chvilečku Dotinku. Alespoň pozkoušet korálky a hadérky... Tahleta mě mocinky baví. S mojí oblíbenou látkou, kterou jsem jako zbyteček koupila v malém obchůdku s velkými krásami. Tentokrát se zapojuje i m. S rychlostí superženy zvládla panenku za jedno odpoledne.

3 komentáře:

  1. Oh das Püppchen ist soo süß, Jitu!! Herrlich ♥. Sehr gemütlich, das Bild mit Kaffeetisch und Häkeldecke :-). Hab noch einen schönen Abend!
    Liebe Grüße, Nata

    OdpovědětVymazat
  2. Jituš,tak snad už je Obludce lépe...skutečně se tak jmenuje ?
    Panenka je moc pěkná a háčkování s kafíčkem určitě zklidnilo.
    Všimla jsem si i krásného puntíkovaného hrnečku
    a punčák k zakousnutí vypadá taky lákavě!

    OdpovědětVymazat
  3. Náš hafino má spoustu jmen: Obludka je nejpoužívanější. Pak Divoko, Černá tma, Kočička, Chlapeček, Zlatečko... Ale v psím průkaze je to Benji. :o)

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *