středa 13. dubna 2016

*

 

Při nákupu v lidlu jsem si šla pro zlevněnou gerberu a našla jsem gloxínii. Páni! Tolik jsem ji chtěla a nikde jsem ji neviděla. A najednou ji mám. Je sice ve zbědovaném stavu, ale snad se jí u mně bude líbit a udělá mi radost.

 

Zas po nějaké době jsem zasela řeřichu. Už dva týdny chodím do zeleného baru, kde mám pokaždé nějaký salát a doma s tím úspěšně pokračuju. Dokonce i M. si dá říct a zobe salát. Teď si ho budeme moc vylepšit řeřichou.

 

Dneska jsem si knihovnu užila. V klidu vybírala z regálů, z katalogu na PC a dokonce se dostalo i na pár stránek na gauči. I chvilku u kofíčka jsem si s knížkou našla.

 
 

Bylo nádherně. Takže šupky dupky na zahradu. Dostříhat levanduli. Chlapi mi zryli mou budoucí louku. Pomněnky jsou tříbarevné - bílé, růžové a modré. Semtam jsou i dvojbarevné kvítky. Ve skleníku to bují. Nasadila jsem ředkvičky a aksamytník.
A VLAŠTOVKY JSOU TU!
 

1 komentář:

  1. Guten Morgen, liebe Jitu, und danke für die Einladung! Das Lesezeichen kommt mir doch bekannt vor ;-). Schöne Blumen hast Du da! Jetzt geht es wieder los mit den Pflanzen draußen, schön. Kresse hatte ich auch lange nicht mehr, das ist eine gute Idee. Man kann sie ja auch einfach im Topf ziehen (ich habe ja keinen Garten). Hab einen schönen Tag! Ganz viel Sonne wünscht Dir Nata ☼

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *