neděle 14. srpna 2016

Y.A - Kufr paní Sinclairové a srdíčkové podšálníčky II

 
 

Kufr paní Sinclairové jsem si v knihovně vybrala hlavně kvůli přebalu. Zaujal na první pohled a to mám u knížek ráda. Upoutávka na zadní straně také byla docela lákavá. Nicméně doma jsem se do knížky nemohla začíst. Začátek je teda hodně kostrbatý! Ale vydržela jsem a trpělivost se vyplatila. Nejdříve jsem hltala příběh Roberty, teď se zase nemůžu nabažit příběhu Dorothy.
*
 5 hvězdiček z 5

 

 Dokončuju podšálníčky pro P. k svátku. Zpočátku se mi do nich nechtělo, ale chytilo mě to. Tahle béžová Camilla je neuvěřitelně jemná na dotek. Oproti šedé z minulého měsíce úplně jiné kafe.


http://www.gsheller.com/2016/08/yarn-along-292.html

 O knihách...
 Existují ozvěny pro toho, kdo umí naslouchat, a vize pro toho, kdo dokáže snít. Jsou vůně, které utkvěly ve vzduchu a přinášejí závany dávno uplynulých let. Když zmatek současného dne hromově doléhá na náš sluch a přepětí moderního života se stává příliš těžkým břemenem, než abychom je unesli, je příjemné vypnout zvuk, zrušit pohled na okolí a ztratit se v onom mlčenlivém stínovém světě, který nás provází vzdálen jen na šířku dlaně.
Daphne du Maurier


1 komentář:

  1. Ja, das Buch sieht wirklich verlockend aus! Und Deine Untersetzer erst, sooo süß mit den Herzchen! ♥♥♥ Die würde ich auch gern mal versuchen. Viele liebe Grüße und einen schönen Sonntag, hoffentlich scheint bei Dir die Sonne auch so schön!

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *