neděle 23. března 2014

Po.klady dneška

 


Čekala jsem další sv. fialovou, v pořadí třetí a ona rozkvetla tm. růžově.
Překvapení veliké, páč ani nevím, že takovou barvu mám. 
Čtvrtá by mohla být bílá - přeju si moc.  ☼


 
 
 


Dnešní netradiční pečení ve velkém stylu (v podobě množství) jsem si zpříjemňovala čajíkem od A. a hudbou od B. 
V abecedě bych mohla pokračovat i dál - třeba:
C jako Country rádio, které vydrželo hrát asi pět minut, než mu došla šťáva.
D jako daleko široko neupekl nikdo takovou dobrotu jako já. ;o)


 


Štrůdlík s perníkem a jablky
Recepis už tady kdesi je.
Klasické listkové těsto potřeme směsí z perníku na strouhání, který rozmočíme v troše mléka, rumu a jakéhokoli voňavého koření. Já dávám od Sonnetoru. Pak poklademe jablky, srolujem, přeneseme na plech, pečeme.
Jak jednoduché.
A navíc je to takové jakoby sváteční pečení.
Alespoň já jsem si připadala fajnově, jako u vánočního pečení. ♥


  


5 komentářů:

  1. Počasí včera bylo jak při vánočním pečení, chumelilo u nás....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u nás naštěstí nee. Nemuselo. Naladit se naštěstí umím i bez sněhové nadílky.

      Vymazat
  2. Jity barva kytičky je krásná a štrůdlik vypadá že to je velká ňamka :))) asi brzy vyzkouším,zatím neznám...Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, je moc dobrý. U nás se štrůdl peče docela často, takže mám alespoň něco na obměnu. Stejně dobré je i místo perníkové směsi potřít marmeládou.

      Vymazat
  3. Mmh, der Strudel war bestimmt köstlich! Und Kirschtee liebe ich auch :D. Die Blüte ist sehr schön, tolle Farbe! Viele Grüße, Nata

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaše milé zastavení na mém blogu. *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...