neděle 25. prosince 2016

Tapiokový pudink

 
 

Konečně jsem sebrala všechnu odvahu, co mám, ve zdravé výživě koupila tapiokové kuličky a pustila se do vaření pudinku. Tuhle dobrotu jsem si doposud kupovala v tescu, maličký kelímek tam stojí přes dvacet korun. Tož to teda nee...
Není to nic složitého. Jeden díl kuliček stačí propláchnout a nechat přes noc nabobtnat v třech dílech vody. Zkoušela jsem i bez namáčení, na chuti se nic nezmění, jen se vaří déle.
Pak se voda opatrně slije a kuličky se vaří opět ve třech dílech rostlinného mléka (nejlepší je asi rýžové) jako pudink. Zhoustnou a zprůhlední. Trvá to tak pět minut. Poté se dosladí, přidá ovoce a hotovo dvacet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *